Knullkontakt eller vad vill jag ha?

Söker efter någon kille som är skön. Helst någon som är student och gärna någon med lite mer ambitioner än att bara plugga hela tiden. Alltså någon som även kan ha lite kul och vill släppa loss lite. Sex? Vet inte direkt om jag vill skriva allt så här, men det är väl lite därför man har ett konto här.

Du får gärna vara stor, dominant och jag har aldrig något emot att få lite smisk. Resten det får du fan göra dig förtjänt av för att få veta. Ska du skriva ett svar så skriv något vettigt, jag får 100 tals meddelanden varje vecka så en mening kommer du inte så långt med hos mig. DU ska bo inne i Uppsala stad!

Svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej jag är 20 år gammal Jag har aldrig träffat en kvinna i mitt liv och jag är glad över att vara under ditt befäl i allt du vill ha av mig
    jag bor i Västerås jag hoppas att få kontakt med dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *