Ansträng er lite om ni vill ha sex

Ansträng er lite om ni vill ha sex

Svaren på min senaste sexannons var en riktigt stor besvikelse. Av de cirka 200 svar jag fick på den så var det bara kanske 10 som ansträngde sig och skrev lite mer än bara två meningar. När jag ber er att berätta utförligt om vad ni vill göra med mig så räcker det inte att bara skriva, ”slicka dig, knulla dig, bjuda dig på middag”, osv.

Jag får minst 50 meddelanden av den typen varje dag, det är för mig inte värt ett piss. Vill ni verkligen ha en chans att få träffa mig för sex så lägg manken till och skriv en riktigt eggande berättelse. Och snälla, kom inte med några jävla hotellrum, dit tar man prostituerade. Sen den sista lilla detaljen, försök att stava någorlunda rätt åtminstone 3-4 meningar i rad.

Svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.