Goth tjej som söker sex

Goth tjejs första besök på denna sex porr sajt

Låt inte skenet bedra dig!!! är inte så farlig som jag ser ut att vara 🙂 har bara en lite speciell stil, har du någonting emot tjejer som sticker ut lite så kan du dra åt helvete (ursäkta ordvalet) men så är det haha! : ) varför ska jag sminka mig som alla andra när jag kan vara unik? håller ni inte med mig?

men ah… är typ här för att hitta en man? har känt mig väldigt deprimerad på sistone eftersom jag håller på att trappa ner på min alkoholkonsumtion. mina vänner vart oroliga för mig på grund av att jag tidigare brukade dricka en vintetra per kväll! det är oerhört mycket alkohol för en nät liten tjej som mig (väger 52kg) och är cirka 1.68 centimeter lång.

man brukar ju byta ut ett beroende mot ett annat, eller? kanske bara jag som gör det! men ja, jag är ju också väldigt intresserad av att knulla. jag blev sexberoende under min tid som alkoholmissbrukare eftersom jag alltid blev så otroligt kåt efter ha druckit vin. den kåtheten sitter fortfarande kvar hos mig även fast jag inte druckit en droppe 😮

men som jag sa tidigare så bits jag inte även fast jag kanske har en lite ”mörk stil” så är jag snäll som en ko 🙂

skicka ett trevligt svar och bifoga gärna lite porrbilder på dig själv så hörs vi!

Svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Jag vill knulla naken med dig och skilicka på din snippa och suga på din bröst kan du skicka en bild på dig när du är hel naken

  2. tycker du är urläcker.heter Håkan är 53 kanske tycker du att det är för mycket ?
    men att ha totalt urskildningslöst sex med dej skulle vara fantastiskt vill du veta mer hör av dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *