Fyll min fitta med sperma

Fyll min fitta med sperma

MMM… Mogen kvinna här som bara suktar efter att få ett stort sprut mellan benen. Tycker om den underliggande graviditets risken när män kommer i mig. Knullar bara med män som vågar ha sex oskyddat, tycker inte att det är samma känsla med kondom.

Är 49 år gammal, bor själv i en etta, och har vart skild i tre år nu. Söker främst sexgalna killar i 25 års åldern som vill komma på besök hos mig några gånger per vecka för att fylla min fitta.

Träffar bara seriösa män som kan bete sig vid sexträffar. Det är inget snack om saken, jag vill ha sex utan kondom och det kommer inte på fråga att vi kör med skydd. Vill du knulla min renrakade fitta med kondom så är du inte välkommen hos mig.

Killar som vill ha sex med mig får mycket gärna skriva ett meddelande så kan vi prata lite mer privat.

Mvh Madame

Svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Mmm. älskar nätstrumpor och få låta händerna glida över dom, och känna en blöt fitta som längtar efter bli fylld med sperma.

  2. tjena jag är lätt på jag är en kille i 20 års åldern som gärna kommer till, de är ju alltid kul med lite spänning i vardagen. Så vill du bli tok knullad av en yngre kille finns jag. Hör av dig snart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *