Undergivna män sökes för dominanta lekar!

Jag söker efter undergivna män för dominanta lekar där jag styr upp allting och bestämmer genom att kanske ge dig någon form av belöning om du varit duktig, men jag kan även bestraffa dig om du varit olydig mot mig. Du är välkommen att berätta om dina egna fantasier om vad du önskar och om du sköter dig väl så kanske din fantasi går i uppfyllelse tillsammans med mig.

Jag är en mycket erfaren mistress och det här är något som jag tänder på lika mycket som på männen som kommer att bli dominerade av mig. Viktigt dock att du är mycket undergiven och fullt trygg med dig själv! Smisk på rumpan nu lilla vän!

Svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej jag är 20 år gammal Jag har aldrig träffat en kvinna i mitt liv och jag är glad över att vara under ditt befäl i allt du vill ha av mig jag hoppas att få kontakt med dig och servera dig.
    Du kan göra vad du vill mig
    MVH
    Moha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.