Snuskis vill träffa gubbe

Snuskis vill träffa gubbe

du får lova att inte skratta om du läser detta, men jag är en snuskis på 20 år som vill komma i kontakt med en gubbe. har en stor attraktion för äldre välvårdade män, ni är helt enkelt så mycket bättre än omogna killar i min ålder. men jag antar att ni inte vill träffa en lite sexuellt oerfaren tjej runt 20 års åldern… men man kan väl alltid försöka?

jag tycker om att bli slickad länge tills min lilla fitta börjar rinna av kåthet… KOM IHÅG ATT JAG SÖKER ÄLDRE MÄN! NI KILLAR SOM ÄR RUNT 20 ÅRS ÅLDERN BEHÖVER INTE GÖRA ER BESVÄR ATT HÖRA AV ER TILL MIG.

jag vet inte varför jag är så kåt på att ha samlag med äldre killar, det beror nog på att dom har mycket mer sexuell erfarenhet än andra. hör bara av er till er som är äldre än 20 år via mail, ni andra ignoreras tyvärr..

/blond snuskis

Svara på annonsen!

10 kommentarer

 1. Hej sötnos en dominant man 60 år älskar styra en kvinna långa sköna förspel slickar fitta uthållig hör av dig

 2. Ja jag vill gärna slicka din kiss våta fitta o suga på dina kissvåta satin trosor du avgör.

 3. Tjena, en snubbe på 57 år som gillar vad jag ser på bild. Stämmer det verkligheten? Tror vi kan få det gött. Hör av dig

 4. Hej snygging.
  Här har du en man på 42 år som älskar att slicka och knulla yngre tjejers fitta. Med eller utan kondom, det är upp till dig. Vill du så fyller jag gärna din lilla fitt med min sperma.
  Puss på fittan.

 5. Hej hej!En 47 årig kåt man älskar slicka fitta hur länge som hels och har 20cm stor kuk.Du kan höra av så vi bestämmer en träff hos dig.🔥🍑🍆

 6. Hej och förstår att du gillar oss. Jag kan ta hand om dig och se till att du får en underbar upplevelse och vill du flera gånger kan du få nå nya höjder.
  Jag gillar att slicka, massera med olja. Strumpbyxor och kort kjol, kanske en tajt tröja eller skjorta. Är vältränad och gillar ett bra yttre. Tror du kommer få njuta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *