En snuskig hora som vill ha kuk

Snuskig hora vill ha kuk

Hej hej!

Är en kåt liten hora som vill ha din kuk. Tycker om att vara undergiven till killar. Ger mig en riktigt pirrig känsla i kroppen förstår ni. Får jag bli din snuskiga lilla kåtis som du har det roligt med i sänghalmen? : ) Det vore en dröm för mig att bli det. Jag är nog den kåtaste tjejen i hela Sverige misstänker jag. My pussy is on fire right now : )

Hur ska jag klä upp mig inför vår träff förresten? Kan klä mig riktigt sexigt om du vill. T.ex högklackat som på min bild och kort kjol om du tycker om det? Du får bestämma helt enkelt, jag är öppen för det mesta. Men vill du att jag ska klä på mig någonting väldigt speciellt så måste du vara den som betalar för det! Oki?

Får jag bli din personliga kuksugerska? NU HELST?! <3 <3

Svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Du hade gärna fått vara min stygga lilla hora! Du kan väl ta på dig ett vitt linne en riktigt kort kjol och ett par högklackat och komma hit! Skulle vilja ha dig som min alldeles egna lilla knulldocka! Få trycka in min stora hårda kuk i alla dina trånga hål smiska din lilla stjärt medans min varma kuk penetrerar dig bakifrån! Få dig så våt så fittsaften rinner över mig! Vill du veta vad jag skulle mer skulle vilja göra med en snuskig liten hora som dig?

  2. Hej snygging!
    Du ska få min kuk! Jag vill att du suger kuken riktigt hård innan jag låter den glida in i din våta fitta.
    Du får gärna ha högklackade skor eller stövlar och kort kjol på dej när vi knullar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *