En tjej som vill att du ska sluta titta på porr

Sluta titta porr, titta på mig!

Blir ni killar aldrig trötta på att titta porr? jag brukar massera musen ibland åt porrfilmer men det är inte så att jag tittar porr varje dag precis. tycker mycket mer om att träffas för att uppleva den riktiga varan så att säga. tycker inte att man ska kolla på när andra har sex och smeka sig själv till det.

det hela blir ju så mycket mer romantisk, mysigt, och roligt om man hjälper varandra att få orgasm? tycker verkligen om att hjälpa killar att sluta runka, en gång så hjälpte jag min arbetskamrat med sitt porrberoende igenom att låta honom bli min lilla knullis 🙂

vi hade det rätt mysigt innan han ville gå vidare till någonting mer seriöst, när han sa att han ville att jag skulle flytta in hos honom så kände jag att jag var tvungen att berätta att mina känslor för honom var sexuella.

men nu är man fri som en fågel, har tillgång till internet, och till råga på det medlem på denna hemsida för sexkontakter. kan det bli bättre egentligen? nu slipper jag smyga runt med arbetskamrater utan kan träffa män i min stad diskret och med omnejd.

frågan är bara när man får det första mailet med porr bilder? 😉

Svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej dan heter jag är en blyg kåt man söker kvinna för diskreta träffar använder kondom vill suga krama brösten slicka fitta bröst knulla

  2. Har man den där bakdelen framför sig tror jag inte man behöver nån porrfilm för att förstå vad det handlar om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *