Sensuell massage med orgasm som avslutning

Sensuell massage med orgasm som avslutning

Jag älskar att lägga mig på en massagebänk och känna ett par kraftiga händer massera mig professionellt och säkert! Men ofta så kommer den där tanken att det skulle vara ganska häftigt och underbart om de där manliga händerna som masserar min ända och mina lår bara råkar glida lite längre in mellan mina ben och snudda lite vid min våta fitta… och att de sen masserar ännu lite närmare när jag försiktigt, bara som av en händelse, ”råkar” sära lite mer på benen… och kanske även tar och svankar lite…

Men jag vill nu ta min fantasi ett steg längre och verkligen leva ut den! vill du leva ut min fantasi med mig och vara min sexiga massör som ger mig en lite djupare massage? Men nu är det så att jag dock är rätt kräsen av mig… men du kille mellan 23 och 35 år som är normalbyggd eller lite mot det vältränade hållet! Ser mycket bra ut och gärna är över 180 cm lång! Du kan väl svara mig?

Svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.