Rödhårig kåtis med rosa stringtrosor

Rödhårig kåtis med rosa stringtrosor

Hihi… Är en väldigt diskret kåtis som inte gör mycket ljud av mig till vardags. Men när man väl kommer hem från jobbet så är det svårt att motstå från att placera handen under trosorna.

Brukar oftast få duscha av mig direkt efter jag kommit hem efter från mitt arbete eftersom jag alltid är så himla ”snuskig” där nere av alla kåta tankar man suttit och tänkt på kontorsstolen.

Skulle vilja ha en kille som kunde dra av mig mina rosa stringtrosor just nu och placera ett finger på trosgrenen för att känna hur pass våt jag är. Mmm… Sedan så skulle han få leda mig till sovrummet för att sedan fortsätta med vår parlek där inne.

Vi skulle inte lämna sovrummet innan sängens lakan blivit alldeles blöta av kåtsafter från vårt porriga samlag. Helst ska vi också ha använt minst tre kondomer innan vi bestämmer oss för att vi har snuskast färdigt.

Sedan när vi är klara med vårt sexiga knull så beger vi oss in i duschen tillsammans och smeker varandra där inne. Tror verkligen att vi kan ha världens bästa samlag tillsammans om du bara kunde kontakta mig… Problemet med många män är att dom är rädda för att ta initiativet eftersom dom tror att vi kvinnor är rädda

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

  • rödhåriga fittor
  • rödhårig fitta
Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Wawwww vilken amazon kropp du har. Jag blir aldrig trött på slicka och äta upp dina tuttar. Jag soppar båda i min mun. Runkar du av mig sakta och jag suger in dina saft och lätt bita på dina läppar. Jag böjar dig och ta dig bakifrån sakta i början sen fullt fart sen byter jag till andra sköna saftiga hållen på sida, byter vi roll och du ska vara på ryggen sen på sidan spruta och tömma allt i din härliga röven. Hör av dig himla kåt. Puss där. Sam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.