En kristen kåt tjej som är trött på att vara singel

Kristen tjej är trött på livet som singel

Hej hej ni killar som finns här.

Gråter just nu… Hatar att vara så känslig! Lyssnar på Bruno Mars låt ”when I was your man” och inser att jag aldrig funnit kärleken i mitt liv. Är trots allt 23 år gammal och börjar få ångest över att jag aldrig kommer finna den rätta för mig! Tänk om jag aldrig hittar en partner? 🙁

Vill bara hitta en lugn kristen man som inte springer på krogen varje helg och dricker sig berusad, ogillar killar som inte kan bete sig. Men någon dag så kommer jag också få bli en lycklig tjej. Någon dag så kommer jag få låna din tröja när jag åker till jobbet. Någon dag kommer jag få vara lycklig! Frågan är bara när…

Vill bara hitta en man som inte bara tänker på sex, men som ser det som en krydda i vardagen. Jag gillar att ha samlag, ja. Men jag vill inte ligga under täcket varje dag och knulla! Utan göra saker med dig också.

Åka utomlands? Gå på bio? Åka bil någonstans tillsammans och ha sex i den på en parkeringsplats? Vi kan göra vad som helst… Inga gränser finns när det kommer till äkta kärlek.

Svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *