En naken svensk tjej

Gillar du naket? Låt mig ta dig till himlen…

Gillar du svenska tjejer nakna? Låg mig då ta dig till himlen… Är en rocktjej som älskar att leka nakenlekar med snuskiga killar. Just det… Jag dejtar bara killar som tycker om musik! Du ska helst gilla hårdrock och dricka en hel del öl när du lyssnar på det. Är en riktigt pangbrud om du bara delar samma intressen som mig. Vill knulla till tonerna av Sabaton eller Metallica, mmm vad mysigt det hade vart. Tyvärr så är jag inte ute efter att träffa killar som gillar ”hiphop”, eller som jag kallar det ”fjanthop”.

Är du svensk och har getskägg, gillar att dricka massa öl, och lyssna på hårdrock så är du nog den man jag har fantiserat om sedan jag var 18 år och en sexuellt osäker liten tjej. Min mus bara väntar på dig. Vi ska ha sex oskyddat då vi kommer i kontakt, det är inget prat om det. Mmm… Vad jag vill!!!!

Hoppas du gillar fittlukt eftersom min fitta börjar rinna otroligt enkelt, det kan räcka med att du bara smeker mina bröst lite. Just det… Jag glömde säga att jag inte kan bli gravid, så du kan få spruta i min fitta hur mycket du vill… Vi kan ha det så skönt ihop bara du också gillar rock! 🙂 Rock on och skål! 🙂

Svara på annonsen!

9 kommentarer

 1. Hej!
  Jag blev intresserad när jag läste din profil.
  Jag är en man som är snäll ödmjuk och go.
  Jag söker en kvinna att ha sköna stunder med.
  Jag har även varit trummis i ett hårdrocks band för många år sedan.
  Jag bor i Göteborg
  Hör av dig, till min mail så fort du kan så syns vi, puss o kram.

 2. Jag vill knulla dig och spruta långt inuti dig och fylla din blöta fitta med min sperma
  Var bor du?

  Bor själv i Umeå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *