En kvällsdejt med sex

En kvällsdejt med sex

Vill du ha en dejt någon kväll och sen sex med mig, jag är ledig de flesta kvällar och supersugen på sex, jag söker efter en ganska så välutrustad, erfaren man på minst 35 år. Du bör vara mycket lyhörd, kåt, trevlig och inte ha några problem med att ha sex med kondom.

Jag vill helst även filma eller ta lite bilder (inte ansikte) under tiden vi har sex. Du bör även vara frisk, nyduschad och beredd på att göra som jag vill. Gillar inte sex analt eller dominanta män, bara vanlig, vänlig sex! Gärna snabba beslut, men jag söker ingen sex chattkompis. OBS! Jag vill att du hämtar mig i bil och lämnar tillbaka mig efteråt.

Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej jag är en kille på 37år söker en kk som kan bli nåt mer. Bor i södra Stockholm mörkblond blå ögon normal byggd kropp

  2. Hej. Här har du en kåt uthållig kille på 48. Ser bra ut o är allmänt trevlig. Hör av dej om du vill ses. Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *