Emo tjej söker hårdrockare för sex

Emo tjej söker hårdrockare

Hårdrockare sökes! har en stor fetish för män som har den där ”rockiga” stilen helt enkelt. Du ska ha långt hår, tycka om rockmusik som t.ex Metallica, och ÄLSKA ÖL som mig. jag går alltid ut på krogen på fredagar för att rocka loss! min stil är en blandning av emo/rock och ser också att du är väldigt dedikerad till just livet som rockare.

rocklivet har förföljt mig sedan ungdomen. har alltid sett upp till t.ex Kiss och andra kända hårdrocks band. det är nog därför min smak på killar är lite annorlunda än andra tjejers. har också en förmåga att dricka många öl på en kort tid. : )

vill rocka loss så snart som möjligt tillsammans med en rockkille! bara slå på musik på högsta volym, klä av oss nakna, och halsa öl. sedan så kan vi lägga oss ner tillsammans i soffan lyssnandes på gitarrernas toner medan vi grovhånglar.

Svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Tja snygging .. me härliga pattar

    Här har du en genuin rockare, varit d å kommer vara d hela livet, har en silverblond lookstyle a`la Vince Neil (1983) … rockar loss varje dag på högsta volym, d ända som saknas e .. dej.
    Hör av dej så ger vi järnet .. både i å utanför sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *