Blyg osäker kvinna söker sexkontakt

blyg osäker kvinna söker sexkontakt

Gör det någonting om jag är lite blyg av mig? i hela mitt liv så har jag haft det svårt på den sociala biten… jag har tagit medicin mot detta förut, fick en sådan ångest över att jag inte kunde fungera som andra kvinnor ska göra. som du säkert förstår så har jag sedan ung ålder haft det svårt med män. folk tror att jag är ointresserad eftersom jag inte pratar speciellt mycket med dom på krogen t.ex. men så är inte fallet, är bara en mycket osäker kvinna i grund- och botten som är rädd för vad människor tycker om mig.

det jag skulle vilja göra är att träffa en man som känner som mig, att han under sin uppväxt haft det svårt med tjejer… vi kan jobba på varandras problem medan vi också njuter av varandra under täcket. är du den där typiska partykillen som ligger med olika tjejer varje helg och är väldigt skrikig av dig så tror jag verkligen inte att vi kommer komma bra överens. vill ha den där mer gosiga ”blyga” killen som vill ta det försiktigt sexuellt och inte är så himla påfrestande.

är du min typ av sängpartner och man? många hjärtan till dig…

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

  • sexkontakt
Svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej. Har varit blyg förut, men är nu rätt erfaren har andra påstått. Är introvert men har inget emot att säga vad jag gillar i sängen. Om det finns kemi så kan det var kul att träffas och kanske man får lära varandra någonting?
    0706743038 – skriv gärna på whatsapp

  2. Dan heter jag det var jag som skrev kommentaren vill bara be om ursäkt för att jag skrev detta har nog kommit till fel sait ta bort kommentaren och mobilnummer det är fel nummer förlåt

  3. Hej dan heter jag är en blyg kåt äldre man söker kvinnor att knulla analt framifrån använder kondom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.