Bli min knullvän? Snälla ...

Bli min knullvän? Snälla …

Vill du köra in kuken i mina två hål? Skulle du vilja slicka min fitta och kanske till och med nr två? Ja, du hör helt rätt, kanske är jag för vulgär för att prata med dig? Men nu är det så att det är den jag är, varken mer och inte mindre. Jag är inte blyg eller tyst utan pratar en hel del och gör det som faller mig in utan att bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker, jag är mig själv helt enkelt. Testa, det är helt fantastiskt att vara helt utan hämningar.

Hur som helst, lite mer allvarligt nu. Jag letar efter en knullkompis nu, jag dumpade min tidigare KK, för jag tröttnade på honom. Vi hade varit knullkompisar länge, och han hade inte tid att ses så ofta som jag ville. Det är därför jag letar efter en ny KK här nu, någon som tål en utåtriktad, anspråkslös kvinna som ibland pratar lite för mycket snusk? Vi kan väl prata lite i sex chatten, där jag kan berätta lite mer om mig själv och du lite om dig och så vidare.

Kyss och kram.

Svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. Är inte medlem men läste det du skrevet , jag är 30 år allt de du skrev och vill ha skulle jag mer än gärna göra med dig skickar gärna din mus ren o så vidare mot ditt rump hål jag blir kokande kåt av tanken jag tänkte om jag sänder min mail så kan du skriva där och där kan du även få bilder när kuken är hård och den vill inge annat än in i ditt nummer 1 och 2 .

    [email protected]

    Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *