Fjortistjej som gillar att puta med rumpan

fjortistjej som gillar att puta med rumpan

Asså!!! blir så galen på mina vänner. är en tjej på 18 jordsnurr som gillar att sminka mig väldigt. kan sitta framför sminkspegeln en hel timme ibland. bara för detta så kallar mina tjejkompisar mig för ”fjortisen”. Men hallå??? har liksom växt ifrån det stadiet sedan länge sedan. jag gillar att puta med rumpan, men vilken tjej gör inte det egentligen? ibland så vill man bara hitta en ny vänskapskrets helt enkelt, skojar bara… älskar mina bruuudar! <3

hm, hade tråkigt och googlade på ”sexchatt”, fick sedan upp denna hemsida, och nu är jag här funderandes på vad jag ska berätta om mig själv egentligen. varför inte göra en lista på det som utmärker mig som mest?

 • INTE FJORTIS SOM MINA VÄNNER TROR! GILLAR INTE ENS ATT ANVÄNDA STRINGTROSOR…
 • Spontan
 • Gillar impulsiva äventyr
 • Kan bli väldigt våt vid sex
 • Kan squirta
 • Gillar killar med charm
 • Tänder på äldre män
 • Har aldrig haft sex oskyddat
 • Rakar alltid musen
 • Aldrig träffat en man från en sexsajt
 • Är nyfiken på hemliga sexträffar

Kan inte du också göra en lista på saker som utmärker dig själv och skicka till mig? Vad är det som gör dig till en bra person? Har du en stor kuk till exempel? (MUMS!!!)

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

 • nakna fjortisar
 • fjortis fitta
 • kåt fjortis
 • fjortis knull
 • fjortis fittor
 • fjortis i string
 • fjortisar nakna
 • knulla fjortis
 • fjortis naken
 • fjortis knulla
 • fjortisfitta
 • fjortisar knullar
 • fjortis rumpor
 • knulla fjortisar
 • fjortis nakenbilder
Svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Hej. Jag är en 33-årig skäggig man som kan ge dig full njutning 😉 Hör av dig så kan vi prata vidare om fantasier och andra intressen 😃

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.