Utforska tjejsex med mig

Utforska tjejsex med mig

Är du också intresserad av att utforska tjejsex? Jag är 165 cm lång och väger 65 kg. Fin kropp. 75 D. str 40/42. Ljust lite halvlångt hår. Blå ögon. Lite hull i huden. Men en vacker tjej. Byter mellan att orakad, halv rakad eller helt rakad. Vill träffa en likasinnad tjej som är lika nyfiken på att utforska tjejsex som jag. Jag har en pojkvän, men han kommer inte vara med på det här.

Jag kan vara både mycket kvinnligt feminin och en liten oskyldig tjej!! Om du vill, så senare kanske vi kan ta med min pojkvän när vi har tjej sex. Jag gillar allt från mysiga till lite mer avancerade saker. Vi kan komma fram till det tillsammans. Naturligtvis kräver jag diskretion och att du är sjukdoms fri! Som svar och ytterligare kontakt hoppas jag att vi kan börja med att utbyta några sexiga bilder.

Svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *