En transvestit som vill bli knullad

Transvestit vill bli knullad hårt

Transvestit/shemale söker rejäl man för många sköna sexträffar tillsammans. Är väldigt feminin av mig och tycker om att få stora starka män med ådriga kukar att njuta. Har du någonsin drömt om att få knulla en shemale?

Då kan jag hjälpa dig att utforska en helt ny sexuell upplevelse. Jag har aldrig tackat nej till en sexförfrågan, kommer aldrig göra det heller.

Min filosofi här i livet är att man ska njuta så mycket det går. Mår bra som person av att få suga kuk, ta emot sperma i munnen och röven, och att dela intima stunder med män. När du väl har knullat mig en gång så kommer du förstå hur skönt det är att ha sex med en transvestit och bli beroende av mig.

Är som en drog, du kommer bara behöva mer av min tajta röv för varje du gång du träffar mig diskret. Varnar dig… Efter första gången du träffar mig så kommer jag vara den som du har i tankarna alla timmar om dygnet. Min feministiska personlighet, min kvinnliga kropp, och min fasta knullbara rumpa väntar på dig min kåtis (A)

Svara på annonsen!

7 kommentarer

    1. Hell girl din kropp är min att ta ,köra 20×18cm i din trånga anal o dina läppar suga kuken o deep down svälja sperman ,jag kommer flera gånger i följd du kommer bli så knypplad att du gnyr varje gång den ränner ut o in i fortsätter du på rygg med benen långt upp o sprida o glöm inte din tunga i min anal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *