Mycket gammal tant söker yngre kille

mycket gammal tant söker yngre kille

Gammal tant söker yngre kille som är runt 20 år gammal för mysstunder. Vi kan befinna oss hemma hos mig i mitt hus, jag är en änka och gör ingenting annat om dagarna än att dricka kaffe och se på TV. Vill gärna att du kommer och gör mig sällskap om dagarna då det kan bli väldigt ensamt att vara själv 24/7.

Har du tur… Tycker jag att du är en vänlig kille så kanske vi kan göra det ”porriga” och jag låter dig dra ner mina trosor för att sedan placera ditt huvud mellan mina ben. Gillar att bli slickad i fittan, det var så länge sedan sist man blev det också. Det vore en magisk upplevelse att få känna en orgasm igen.

Tar du med en kondom när du kommer till mig så kan jag placera mig bakifrån för dig, dra ner trosorna, och låta dig köra in kuken i mig. Det hade väl vart skönt? Sedan så kan vi se på TV tillsammans och dricka kaffe. Uppskattar om du håller våra träffar för dig själv och inte skryter inför vänner att du har en sexuell relation med en äldre kåt tant… Ok? Bra, då kör vi. Pussar. (Hoppas min kontaktannons kommer in nu?!)

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

 • gamla fittor
 • kåta tanter
 • kåta gamla tanter
 • kåt tant
 • kåta kärringar
 • bröstknulla
 • gammla fittor
 • gamla kåta tanter
 • kåta gamla damer
 • kåt gammal tant
 • gamla damer
 • tant fittor
 • kåta gamla kärringar
 • gamla kåta damer
 • nakna tanter
Svara på annonsen!

8 kommentarer

 1. Hej! Kanske skulle va skönt med en lite äldre som kan göra som kan göra de skönt för dig. Gillar långa förspel och mycket slick tills du ber om mer. Så skriv så vi kan träffas. Jag är lång och smal redig stake .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.