Vill suga din kuk och bli tagen hårt av dig

Vill suga din kuk och bli tagen hårt av dig

Jag vill ha en diskret och lite hemlig man som jag kan träffa dagtid för sex. Jag vill att vi ska leka lite porriga lekar och jag älskar att suga kuk. Jag tar väl hand om mig och håller mig i mycket bra form, det vill jag gärna att du också gör. Jag vill bara ses för snabba sexmöten lite då och då, det känns lite porrigt att göra det i smyg. Kontakta mig med ett svar så pratar vi mer.

Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej! Låter som om det skulle vara otroligt upphetsande och spännande. Jag ställer gärna upp beroende var du bor!?

  2. Det låter som du vill ha samma sak som jag. Snabba och heta diskreta möten. Vart vill du snacka? Vilken plattform menar jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *