Vill ha sex i badet med dig

Vill ha sex i badet med dig

Men du!! Inte borde du sitta här ensam och runka din egen kuk! Jag är här för dig, din egen knulldocka! Jag välkomnar dig till en varm dusch med mig, men kravet är att du måste vara helt naken för att kunna gå i badkaret med mig!

Jag vill att du ska placera dig bakom mig, skjuta din kuk mot mig i röven och reta mig lite innan du kör den stora kuken inuti mig… Jag kommer att stöna och vår dusch blir vild sex i badrummets tysta hörn…

Har ärligt talat bara haft sex i en duschkabin två gånger men jag tror att det är något vackert med sex i badkaret, tror också det är ganska tillfredsställande att leka nakna i en varm lugnande bastu, har du en bastu hemma så att du är välkommen att bjuda in mig hem till dig, jag lovar att du inte blir besviken! Men skulle bara du och jag sitta nakna i en bastu? Nja! Snuskigt samlag skulle jag tro det blir.

Svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.