En tjej som vill du ska slicka hennes mus

Vill du slicka min mus

Duger jag? är jag nog fin för att du ska vilja ta på mig? är en fjortistjej på 19 år som vill ha en äldre mans sällskap. du ska slicka min mus och fingra mig flera timmar i sträck. älskar att bli rörd av en kåt äldre gubbe som vill borra in sin tunga i min fitta. har du lång erfarenhet av att pulla tjejer så blir du nog ännu mer attraktiv i mina ögon, huvudsaken är att du vill att jag ska njuta och inte bara tänka på din egen njutning.

vet du varför jag bara vill bli slickad och inte knullad i fittan? jag är trött på egoistiska män som bara har sig själv i åtanke under själva sexakten. min fitta behöver knullas länge, och många män brukar spruta efter cirka 10 minuter med mig… börjar bli tråkigt när jag aldrig får komma eftersom killarna tappar sin sexlust efter ha fått orgasm.

är du en kille som verkligen inte ger upp i första taget? älskar att ligga mellan en tjejs ben och göra henne glad? tycker om sex? DET ÄR JUST DIG JAG VILL HA <3

Svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Tja! Här har du en kåt kille på 190cm. 34 år gammal, det finns inget jag tänder mer på än att slicka/reta en tjej tills hon kommer.

 2. Älskar att slicka fitta och tillfredsställa en kvinna. När hon är tillfredsställd är jag det också. Bästa sättet är att slicka tycker jag och vi är inte klara förrän kvinnan säger att vi är det. Hon bestämmer hela tiden vilken ställning vi ska ha när jag slickar.

 3. Hej !! Är jag för gammal , är 63 år ? men vill slicka din fitta länge och ge dig orgasm efter orgasm flicka lilla !!
  Kramisar från kåt äldre man !

 4. Hej snygging
  Här har du en man som är 42 år ung och tänder på yngre tjejer.
  Älskar att slicka och pulla fitta. Skulle aldrig få för mig att inte tillfredsställa dig fullt ut. Du ska ha kommit minst två gånger innan jag ens skulle få för mig att sticka in kuken i din blötta fitta.
  Hör av dig om du är intresserad. Puss på fittan.

 5. Vad fin du är, jag vill gärna slicka din härliga fitta och pulla dig skönt..njuter av att göra det skönt för tjejer..????

 6. Hejsan jag är väldigt intresserad av att slicka dig. Var i landet bor du? Har du kik mitt nick där är berka33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *