Vill du knulla mig utan kondom?

Vill du knulla mig utan kondom?

Jag har alltid levt för risker och det är därför jag aldrig använder kondom när jag knullar. Det spelar ingen roll om jag bara träffar dig en gång, om du är ett engångsligg som jag hittar på puben, eller om du knullar mig genom ett hål väggen. Spänningen är det som gör mig levande.

Min fitta blir våt bara av tanken på oskyddat sex. Jag gillar det när mannen fyller min fitta med sina spermier. Det är tanken på att jag kan bli gravid under en spontan sexträff som får mig att tända ordentligt. Om du bara vågar att ta mig bakifrån och knulla mig tills du exploderar inuti mig och jag får känna din varma sperma pumpa i min kåta fitta?

Många killar är skeptiska till mig när jag säger att jag vill ha sex utan kondom. Men enligt min mening finns det ingen anledning att vara det. Annars är jag en tjej med en passion för fitness. All min fritid gillar jag att spendera på gymmet.

Kom hit så gör vi en creampie tillsammans??

Svara på annonsen!

5 kommentarer

 1. Hejsan!
  Det skulle vara fantastiskt spännande o förmodligen en helt underbar upplevelse att få komma i dig utan kondom. Jag förstår att du har fått en hel del meddelanden från personer som vill uppleva det med dig.

  MVH från en man i Örebro

  1. Hej jag heter Kjell dahlin bor i Höganäs och jag vill bara sprutar in sperma i fittan som dom har velat ha det i sig. det är flera som står på tur för att få sperman i fittan. kram

 2. Hej jag är en erfaren man på 45 år som
  Är mycket uthållighet och som sprutar mycket spermier jag sprutar så mycket i fittan på tjejer så det rinner ut mycket spermier i stora flöden jag kommer gärna till dig för att knulla i flera dagar utan kondom för jag ska fylla din fitta och din kåta mun samt bröst och smaln
  Med mycket spermier mvh Daniel ni kan nå mig på mob 0707640149 .

 3. Hej
  Här har du en man som inte är feg, vill fylla din fitta med mitt vita guld. Älskar att knulla utan kondom. Är i 40 års åldern.

 4. Var bor du?
  Själv bor jag i Umeå
  Älskar att få explodera en härlig cremapie in din blöta fitta. Låter jätteskönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *