Vill du knulla mig i provrummet?

Vill du knulla mig i provrummet?

Har sedan ett år haft en snuskig fantasi. Jag vill bli brutalt knullad av en tuff kille i provrummet. Det ska vara diskret och smutsigt. Jag ska försöka förhindra att jag stönar för högt när du knullar min trånga fitta med din stora kuk. Vad skulle människor runt om tro om dom förstod att vi har två knullade som djur i ett provrum?

Huruvida vi ska använda kondom eller inte är upp till dig. I värsta fall kan jag ta p-piller. Du knullar mig, fyller mig med het sperma och jag drar upp mina trosor och vi går hem för att fortsätta. Snälla, jag vill att du också ska slicka mig mellan benen, älskar killar som är bra på att slicka fitta.

Annars är jag en blondin som alltid får komplimanger för min otroligt trånga fitta och snygga röv. Alla killar säger att jag är en sexgudinna som luktar hallon! När du är klar med att utnyttja min kropp kommer jag att stoppa mina använda trosor i munnen på dig som tack.

Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej
    Man 198cm lång med ganska grov kuk.
    Skulle gärna träffa dig för knull på flera ställen än provrummet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *