Vill du göra mig gravid?

Vill du göra mig gravid?

Söker en frisk och sprutglad kille/man som kan tänka sig att försöka göra mig gravid! Jag ser gärna att du kan spruta flera gånger vid en träff eller åtminstone kan spruta en gång om dagen under tre dagar i följd. Jag kommer till dig och bor på hotell så plats att träffas på är inga som helst problem för oss.

Lyckas du göra mig gravid kommer jag inte att ställa några som helst krav på dig! Jag betackar mig från elaka och otrevliga meddelanden, skicka inga för jag läser dom inte ens!  Men är du seriöst intresserad av att försöka göra mig gravid så hör av dig för en sexträff.

Svara på annonsen!

22 kommentarer

 1. bor i stockholm och kan försöka göra dig gravid,sägs ju att en man kan göra tjejen gravid hela livet. du är fin och vill du testa så,0707777809 whats app eller telegram då. kram och puss ps skriv gärna vem du är när du kontaktar.

 2. Mogen svensk man. Fertil o knullar bra. Styv frisk kuk som sprutar stor sats i dig utan gummi. 0738145273 sms om intr. Hej

 3. Hej jag är en ung 18 årig kille som skulle vilja göra dig gravid kan komma flera gånger om dagen spermar mycket.
  Så kontakta mig
  Mvh bob

 4. Hej, man i 40 års åldern, med bra utseende.

  Har 2 barn, så välfungerande spermier. Även bra i sängen, så du får sprut och glädje.

 5. Hejsan! Jag är en seriös, trevlig, frisk, fertil mogen man som kan tänka mig hjälpa dig att bli gravid på de villkor du angett. Man vet ju aldrig om mina sprut matchar dina ägg men ett försök är jag beredd på att göra. Hade varit trevligt om du vill kobtakta mig så vi kan prata om det innan vi bestämmer.

 6. 48 årig man med mycket sperma, har tre fina pojkar själv och gjort många kvinnor gravida utan problem.
  Hör gärna av dig.

  1. Hej
   Man på 42 år, gör gärna ett försök med att få dig gravid. Har inga problem med att spruta i din oskyddade fitta flera gånger om.
   Intresserad? Hör av dig. Puss på fittan.

 7. Jag vet att jag är lite ung (22) men jag har faktiskt gjort flera av mina tidigare partners gravida utan större prestation. Skulle kunna se om det går?:)

 8. Hej ! Har hjälpt till så i 17 år, är en mogen potent man, 60+.
  Bor i Norrköping, singel, kan när du vill !!
  Svensk, kuk utan förhud, sprutar mycket, kan ofta!
  Gör gärna så många barn du vill ha!!
  Har faktiskt gjort omkring 30 st redan !!!!
  Hör av dig, har både k*i*k och s*k*y*p*e under nedanstående nick nedan..

  Befruktarn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *