Sugen på facesitting med man

Sugen på facesitting med man

gillar du dominanta kvinnor som ställer och styr? jag vill hitta en undergiven slav som jag kan få bestämma över. vill att du tar mina orders och inte ifrågasätter det jag säger dig till. är en mycket bestämd kvinna som oftast får som jag vill i slutändan.

vill pröva facesitting med en kille. vill sitta på ditt ansikte med min fitta i en timme eller två och bara låta dig vara undergiven till mig. jag har på mig kjol och placerar min rumpa på ditt ansikte. när jag säger att du får ställa dig upp så gör du det. jag kanske vill att du ska få känna min fitta mot ditt ansikte i mer än två timmar, då ska du inte ifrågasätta det.

du bör gilla fitt lukt och helst kunna stå för kostnaderna av hotellrummet vi träffas på. diskretion är viktigt också så jag vill inte att vi tar några bilder eller göra några filmer under den tiden jag är din domina.

jag finns inloggad på min profil på communityt hela tiden när du skickar ett meddelande så får jag det till min mobil så jag svarar ganska snabbt till alla som hör av sig till mig. är du oseriös så bör du inte slösa tid på att skriva.

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

 • domina i stockholm
 • dominant dam gör facesitting
Svara på annonsen!

11 kommentarer

 1. Ðet är så härligt och spännande. Är en 58 årig man som ställer upp på det mesta du kan tänka dig. Kan i stort sett när som helst. Stor kram Petter

 2. Vilken spännande annons. Man kan inte tro det är sant. Jag är en 55 årig singel man som kan ställa upp nästan närhelst på vad du vill. Håller tummarna för svar från Dig. Stor kram.

 3. Hej
  Du får gärna utforska dina facesittingfantasier med mig.
  Några timmar att bara sniffa på ditt kön o din rumpa. Känna tyngden och värmen utan att kunna göra något annat än att andas in o ut tills du är nöjd.
  Vad fin du är på fotot
  Mvh
  Mike

 4. Hej! Jag är en mycket undergiven man som älskar dominanta kvinnor som ställer och styr! Skulle jättegärna vara din slav. Du kunde sitta på mitt ansikte hur länge du vill!

  /Jocke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.