Storbystad latina tjej söker trygghet

Storbystad latina tjej söker trygghet

Varför har jag alltid oturen att träffa på män som inte är bra för mig? har nyligen lämnat ett förhållande på grund av att mannen behandlade mig dåligt. det är dags för mig att hitta en kille som bryr sig om mig på riktigt! ni ska inte tracka ner på oss kvinnor utan värna om oss. vi vill inte ha någonting annat än er värme och trygghet. vi vill bara mysa med er och få känna oss älskade.

behöver en man i mitt liv just nu som kan ge mig den där tryggheten som aldrig har funnits i mitt. vill att du ska krama om mig om nätterna när vi ligger i samma säng båda redo för att gå upp till arbetet den nästkommande dagen. en kille som gillar att ha det skönt också men inte allt för ofta.

will you be my next lover? känns detta bra för dig så vill jag gärna ta en fika med dig någon dag. det är ingen omöjlighet heller att vi kan gå ut på en nattklubb tillsammans. hade vart trevligt att få dansa av sig för att sedan gå och lägga oss fulla. vem vad vad som händer när vi två har alkohol i kroppen och känner oss kåta? (A)

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

  • Nakna Storbystade Tyska Kvinnor
  • storbystade kvinnor
  • nakna rakade storbystade kvinnor
  • storbystade rakade kvinnor
  • https://www fittor24 se/storbystad-latina-tjej-soker-trygghet/
Svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej. Jag är en snäll och romantisk man på 33 år. Jag älskar mysiga hemmakvällar men även att vara ute i naturen eller träffa vänner.
    Ska vi ses över en kopp kaffe? 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.