ska vi bli sexkompisar

Ska vi bli sexkompisar

Då var det måndag nu igen… Tråkigt! Mitt liv är så himla trist just nu. Det känns som att jag gör samma sak varje vecka. En förändring behövs! Jag går till jobbet från måndag till fredag. På helgen så spenderar jag min tid på att besöka nattklubbar, men lyckas aldrig hitta en vettig kille där. Varför går man dit egentligen? Man hittar ju bara massa fulla drägg där borta! Därför tänkte jag prova med en sexannons här istället. Kan man hitta kärleken på nätet kan man väl hitta en sexkompis också.

Jag tror, eller jag vet rättare sagt, att jag borde kunna hitta mig en sexkompis. Jag ser inte så värst dålig ut, är rätt social av mig, och har en fin kropp som jag är nöjd med. Så varför får jag så lite sex? Det kanske beror på att jag inte tagit mig tiden att söka.

Nätdejting verkar vara inne just nu, men jag vill ju egentligen inte dejta. Tycker det är långtråkigt att gå och äta middag med en kille man knappt pratat med.

Vill bara ha en sexkontakt

Varför kan inte två människor bara gå rakt på sak? Jag vill ju bara ha sex, hitta en knullkompis, och inte behöva gå på middagar för att lyckas med detta. Vet inte om min sexannons kommer in nu, men om den gör det så vill jag också passa på att nämna att jag inte träffar ”slödder” som ska bete sig dåligt mot mig. Ni hör hemma på krogen, inte i min lägenhet!!!

Svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. Hej, skulle gärna vilja träffa dig. Är en kille på 24 år, hör av dig om det inte är för sent

  2. Hej dan heter jag är en blyg kåt äldre man söker kvinna för diskreta träffar använder kondom

  3. Hoppsan hoppsan!
    Här bjuds det upp till dans minsann!!
    Varför ha tråkigt, när livet är fullt av möjligheter!!??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *