När jag tittar på dig ser jag en stor kuk

När jag tittar på dig ser jag en stor kuk

Jag söker efter mannen som skall komma att bli min framtida dominant. med tiden kommer jag att ge dig villkorslös kärlek, ömhet, närhet och respekt. Jag skall villkorslöst tjäna och älska honom såsom han skall dominera och lika villkorslöst älska mig. Jag skall i min roll vara hängiven och lojal. Jag ska vara mån om att behaga.

Detta är något som tidigare har missbrukats och tagits för givet. Det har krossat mitt hjärta och sett till att jag inte längre vågar lita till den man som ger mig trygghet. Jag kommer att förklara detta närmare när ni skriver ett svar och söker kontakt.

Svara på annonsen!

En kommentar

  1. hej .jag fattar icke vad du vill helt ,men du vill ha villkorslös ömhet och kärlek
    och så skriver du nogat andet med kan du kontakta mig .så kan vi prata om vad du mener ok. giva mig din mail mm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *