Två mogna mammor som vill ha en hotellträff

Hotellträff med två mogna mammor

Vi gillar att fly från verkligheten tillsammans till- och från, vi båda är två gifta mammor som har familj. Ibland så bestämmer vi oss för att helt enkelt ta en flykt från vardagen som hemmafruar och anordnar snuskiga träffar som denna.

Eftersom vi vill att våra specialträffar ska bli så bra som möjligt så söker vi en kille med mycket krut i, du ska inte vara över 30. Det kommer att förekomma mycket sexuellt på vår träff. Du kommer få dyka mellan bådas ben och slicka våra fittor tills vi får sköna orgasmer.

Vi kommer att ta hand om din kuk mycket väl. Du kommer att bli avrunkad av oss, avsugen, och knulla oss båda. Se till att komma väl förbered, vi skulle vilja att du minst sprutar tre gånger under vår träff. Vi kommer hålla på minst tre timmar ungefär.

Om du vill vara den killen som kommer att knulla oss båda så _MÅSTE_ du vara mycket diskret. Kommer det ut att vi två anordnar sexträffar så skulle det skada oss rent socialt!!! Vi kräver därför full diskretion från din sida. Skicka ett privat mail till oss och berätta lite om dig själv.

Svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Jag är redo att göra vad som helst för att tillfredsställa er. Säg bara hur, när och var så ska jag ge er allt ni önskar.

  2. Hej jag är 21 år gammal, jag är mycket krut och Jag älskar att göra allt du vill från mig, Jag är en hemlig person, jag avslöjar ingenting för någon
    jag älskar att göra vad som helst för att tillfredsställa er båda, Jag kommer att göra allt du vill från mig
    jag är en singel kille jag hoppas att träffa er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *