Gillar du mina strumpbyxor?

Gillar du mina strumpbyxor?

Tycker du om mina strumpbyxor? Dom är köpta ifrån en sexbutik här på nätet. En kväll så kände jag mig rätt så busig och beställde dom. Gillar att använda dom inför sexträffar, hoppas verkligen att män uppskattar det. Mmm… Önskar att en man kunde dyka ner mellan mina ben just nu. Det hade gjort mig så himla glad.

Snart ska jag ut i solen och sola mig, måste bli fin inför sommaren. Det hade vart så perfekt om jag hade hittat en man jag kunde spendera mina sommardagar med. Vi hade bara kunnat ligga i solen om dagarna. Du hade kunnat få stoppa fingrarna under kjolen på mig då och då också, det hade kåtat upp mig otroligt mycket.

Är så otroligt besatt av kläder också! Strumpbyxor, sexiga trosor, och att få klä upp mig inför män i allmänhet. Tycker om att använda väldigt korta kjolar under somrarna också, att få utbyta kåta killar som kollar in en får det att tända till hos mig.

Ja, nu ska jag hur som helst ut och sola. Njut av våren allesammans! Det är så otroligt skönt att få uppleva lite ljus för en gångs skull. Kollar in min inbox när jag kommer in från balkongen. Kram kram.

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

  • nakna tjejer i strumpbyxor
  • svenska tjejers fittor
Svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej bruden, du kommer att få känna mina fingrar och min tunga när vi träffas. Älskar strumpbyxor och gärna bruna och ibland vita trosor under. BH älskare. Vill du känna min kul i handen mellan brösten eller djup inne?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.