En tjej som söker sex

Finns det bara nakna tjejer här?

Är detta en hemsida för lesbiska tjejer? verkar inte vara speciellt många killar som är aktiva här. jag är i alla fall en partyglad tjej som för tillfället känner mig väldigt sexuellt förvirrad… har haft väldigt otur på sistone med mina förhållanden, träffat killar som helt enkelt inte är bra för mig. min senaste kille knarkade i hemlighet och var beroende av tabletter, ni förstår väl själva att jag var tvungen att göra slut med honom.

han var en trevlig kille som såg väldigt bra ut, men jag kunde inte stå ut med tanken på att han åt tabletter för att må bra. hade han bara druckit alkohol varje helg så hade jag vart okej med det, men att ta droger är att gå över gränsen enligt mig!

Tänder du på nakna tjejer?

på kortet så är jag blond men i nuläget så är jag brunett. brunt är min naturliga hårfärg om du undrar haha 🙂 är väldigt mån om min hygien och jobbar som hudteraput. ni arbetslösa killar som förväntar er att jag ska dejta er bör tänka om, varför skulle jag en arbetande tjej vilja ha en arbetslös man?

gentlemän hör av er, ciao.

Svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej

    Vi är ett par som söker en tjej som vill leka med oss i sängen, det är min damn som kommer ta hand om dig mest. Ni kommer använda strapon, dildos, olja och jag kommer oftast knulla bara henne medans du tittar på.

  2. Skulle du vara intresserad av att chatta och se vart det leder? Har du kik så skicka till mig Eoneon123

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *