Du måste spruta i mitt ansikte

Jag ligger här och tänker tillbaka på när jag träffade en kille på ett hotell för två veckor sedan. Trosorna blir våta vid tanken och jag vill naturligtvis uppleva detta igen. När som helst snart. Han var så stiligt klädd, agerade så artig och jag var så slampig själv.

Min sexualitet kan aldrig mättas. Det är därför jag letar efter en gentleman som vill träffa mig minst 5 gånger i veckan. Kan du inte göra det så är du inte intressent för mig. Blyga killar försvinner omedelbart. Jag vill ha en man som verkligen kan uppföra sig och kan ta hand om mig ordentligt.

Vill att du blir kåt av min feminina lukt, jag vill att du ska bli riktigt hård när du slickar mig i röven och att du verkligen njuter när du använder mig sexuellt.

Jag gillar välklädda män, i snygga kostymer. Jag har ett absolut krav att den som knullar mig måste spruta i mitt ansikte efter att vi har haft sex.

Svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.