Transvestit vill bli knullad hårt

transvestit vill bli knullad

Transvestit/shemale söker rejäl man för många sköna sexträffar tillsammans. Är väldigt feminin av mig och tycker om att få stora starka män med ådriga kukar att njuta. Har du någonsin drömt om att få knulla en shemale?

Då kan jag hjälpa dig att utforska en helt ny sexuell upplevelse. Jag har aldrig tackat nej till en sexförfrågan, kommer aldrig göra det heller.

Min filosofi här i livet är att man ska njuta så mycket det går. Mår bra som person av att få suga kuk, ta emot sperma i munnen och röven, och att dela intima stunder med män. När du väl har knullat mig en gång så kommer du förstå hur skönt det är att ha sex med en transvestit och bli beroende av mig.

Är som en drog, du kommer bara behöva mer av min tajta röv för varje du gång du träffar mig diskret. Varnar dig… Efter första gången du träffar mig så kommer jag vara den som du har i tankarna alla timmar om dygnet. Min feministiska personlighet, min kvinnliga kropp, och min fasta knullbara rumpa väntar på dig min kåtis (A)

Sexannonsen är placerad under dessa kategorier:

 • Kåta transor
 • transvestiter som knullar
 • sexiga transor
 • knulla transa
 • kåt transa
 • träffa shemale
 • shemale söker
 • transa söker
 • träffa transor
 • transvestiter söker kuk
 • Shemalekontakt
 • sexkontakt transexuel
 • transa blir knullad
 • shemalekontakt se
 • transor knullar kukStoppa in kuken i nya blöta fittor dagligen, ragga upp villiga tjejer på SNUSKLEKAR.COM,
exklusiv KK hemsida för fittälskare. Begränsat antal platser! VARNING.Det här inlägget postades i Knullkontakt kontaktannonser, Sexannonser fitta och märktes , , , , av Fittor. Bokmärk permalänken.